Fa unes setmanes un equip de Canal Terrassa Vallès ens va visitar per conèixer la nostra experiència amb l’hort escolar.  Amb tot el material que van gravar, han fet un reportatge que es podrà veure aquest cap de setmana. Més endavant el penjaran en les xarxes socials i en la pàgina web de la televisió.

Concretament el reportatge s’emetrà en els següents horaris:

  • Divendres, 13 de març de 2015: 18:30h i 00:00h
  • Dissabte, 14 de març de 2015: 6h, 9h, 00:30h
  • Diumenge, 15 de març de 2015: 6h, 9h, 00:30h
  • Dilluns, 16 de març 2015 de: 6h, 12h i 00:00h

Més endavant el programa s’emetra per les xarxes socials i per la web de Canal Terrassa Vallès. La televisió de Terrasa també va emetre dimecres un vídeo  sobre el Programa d’Horts Urbans on es menciona el nostre projecte de forma àmplia

Vídeo sobre el Programa d'Hort Urbans de Terrassa on es  menciona l'hort de l'AMPA El Vapor

Vídeo sobre el Programa d’Hort Urbans de Terrassa on es menciona l’hort de l’AMPA El Vapor

L’hort de l’AMPA també ha tingut ressò informatiu en altres mitjans de comunicació, com ara Nació Digital,  al Diari de Terrassa i al programa de ràdio Pagesos de Ciutat (encara pendent d’emissió).  Es dóna la coincidència que aquest espai radiofònic el porta Ester Casanovas, que a més de ser un persona de referència en el món dels horts urbans, va ser la professora del primer curs sobre horticultura al que van assistir diversos membres de l’AMPA. Esperem que l’Ester ens consideri uns bons alumnes i ens posi una bona nota. Sinó haurem de repetir curs !!!!

2015_02_24_DIARI_DE_TERRASSA_petit

Notícia publicada al Diari de Terrasa el mes de febrer de 2015


Text:
Josué Amoraga
horturba@ampaelvapor.cat