Quins avantatges té ser soci de l’AMPA?

FESTES. Durant el curs, organitzem les festes de la Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi i Fi de Curs.

EXTRAESCOLARS. Podreu participar en les activitats extraescolars, l’acollida matinal o els casals d’estiu.

CASALS. Durant els mesos de juny i setembre, podreu gaudir del Casalet, per allargar l’horari de recollida fins les 16:30h o les 18h. En finalitzar el curs, hi ha disponible el Casal d’estiu.

CANGURATGES. Quan hi ha reunions informatives a l’escola, l’AMPA organitza servei de canguratge gratuït. Les famílies que no siguin sòcies de l’AMPA, han de pagar 5€ per infant per tal de gaudir del servei.

AMPA ACTIVA. Volem augmentar el nombre d’activitats obertes a les famílies, com ara xerrades d’àmbit educatiu, tallers per als pares i mares, sortides, cinema a la fresca, etc. També s’està duent a terme un curs de llengua de signes.

FOTOS PATGE. L’AMPA fa venir un Patge missatger, al qual els nens i nenes poden lliurar la seva carta per tal que la faci arribar als Reis.

VIATGE 6è. L’AMPA dóna suport a les famílies de 5è i 6è en les activitats de recaptació de diners per al viatge de fi de curs, com la cessió de taules i la sala de l’AMPA per als berenars, gestió de permisos, organització de festes, etc.

APARCAMENT BICIS. Estem fent gestions per tornar a disposar d’aparcament per a bicis i patinets.

APARCAMENT ESCLAT. Aquells que hagueu de venir a buscar els vostres fills en cotxe, sapigueu que l’AMPA té un conveni amb l’Esclat per tal que pugueu fer ús del seu aparcament en horari d’entrada i sortida escolar. Demaneu-nos una targeta d’accés.

COM COL·LABORAR AMB L’AMPA?

L’Ampa resta totalment oberta a la participació de les mares i pares dels alumnes:

  • Col·laborant en alguna de les comissions existents
  • Creant una nova comissió
  • Participant en les Juntes obertes i les Assemblees
  • Fent propostes

COM FER-SE SOCI DE L’AMPA?

  • Hi ha una quota anual per família. Si voleu fer-vos-en socis, cal que ompliu aquest formulari i abonar la quota anual.
  • La quota és de 45 €. Podeu fer el pagament mitjançant transferència bancària al número de compte següent amb el concepte “Quota AMPA [Cognoms, Nom alumne] [Curs]”:

Compte del l’AMPA :     IBAN: ES43 2100 4526 37 2200030644

 

La baixa de condició de soci de l’AMPA no comportarà en cap cas el retorn de la quota satisfeta.

Deja una respuesta