Ja tenim disponible tota la informació relativa a les extraescolars per al curs 2021-22.

ACTIVITATS

Aquí trobareu la informació relativa al Casalet de setembre. Les inscripcions són del 16 d’agost a l’11 de setembre al web d’Unió Lleure.

Aquí trobareu la graella amb les activitats que finalment s’ofereixen al setembre.

En aquest enllaç podeu consultar la informació relativa a les activitats ofertades durant el curs escolar: descripció, horaris, preus, etc, però les que finalment s’ofereixen són a les de la graella de més amunt.

 

INSCRIPCIONS

La inscripció a les extraescolars està condicionada al pagament de la quota de l’AMPA (25€) i la matrícula d’extraescolars (20€), que es pot fer en un pagament únic. Teniu tota la informació a la pestanya “Fes-te soci“.

Un cop feta la inscripció a l’AMPA, podeu fer la inscripció a les extraescolars aquí. Teniu fins el dijous 9 de setembre (inclòs) per a fer-les.

 

INFORMACIONS COMPLEMENTÀRIES

  • Adjudicació de les places: Es donarà preferència als infants que hagin fet l’activitat el curs anterior. La resta de places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.
  • La comissió es reserva la facultat de suprimir o modificar activitats per necessitats d’organització.
  • Si l’activitat coincideix amb jornada de vaga, dia festiu o festa programada per l’escola, en cap cas es recuperarà l’activitat.
  • En cas que un infant dificulti el bon desenvolupament de l’activitat amb el seu comportament, l’especialista i/o la comissió donaran avís a la família. Si no s’aprecia un canvi de comportament, haurà de deixar l’activitat per garantir-ne el bon funcionament i per respecte tant als companys com a l’especialista. En el cas d’activitats de pagament anual no es retornarà l’import. En pagaments mensuals, es cobrarà el del mes en curs, encara que sigui el dia 1.
  • Per poder realitzar activitats extraescolars s’ha de ser soci de l’AMPA i abonar la quota anual. Ho podeu fer a través de la pestanya “Fes-te soci”.

Si teniu algun dubte o voleu algun aclariment, us podeu dirigir a extraescolars@ampaelvapor.cat

AMPA El Vapor
(edit)

Deja una respuesta