Diumenge t’hi esperem. Vine a plantar un enciam a l’hort de l’AMPA i podràs emportar-te’n dos a casa. Es tracta d’una activitat perquè les famílies de l’escola coneguin l’hort i perquè els infants puguin gaudir del contacte amb la natura. És una proposta completament gratuïta.

Activitat gratuïta
Una de les finalitats de l’hort de l’AMPA és fer accions per als alumnes de l’escola i les seves famílies. Per això hem pensat una activitat senzilla que pot fer qualsevol nen o nena. Consisteix en  plantar un plançó d’enciam. Tothom que en planti un s’emportarà un altre de regal perquè el pugui posar en un test a casa. Al cap de tres mesos, contactarem amb les famílies que hi hagin participat i els regalem l’enciam que van plantar els seus fills.

La plantada es desenvoluparà diumenge, 17 d’abril, d’11 a 12 hores. El solar de l’hort es troba al final del carrer del Torrent de Pere Parres. És una activitat completament gratuïta. Tampoc és necessària la inscripció prèvia. Us aconsellem ser puntuals diumenge, ja que el nombre d’enciams que portarem serà limitat. Veniu abans que s’esgotin.

A més de poder participar en la plantada, podreu visitar i caminar per l’hort. Us mostrarem tot el que hem plantat fins ara, les eines i el sistema de reg. També us explicarem com estem fent el nostre planter i el projecte de conrear patates en neumàtics perquè creixin verticalment.

Diumenge, us hi esperem.

Activitat: Vine a plantar un enciam i et regalem dos !
Dia: Diumenge, 17 d’abril.
Hora: d’11 a 12h del matí.
Lloc: Hort de l’AMPA (carrer Torrent de Pere Parres, darrere l’escola)

L'hort vista des de la part superior

 

Text i fotos: Josué Amoraga

Si vols col·laborar o fer alguna proposta envia’ns un correu electrònic a l’adreça horturba@ampaelvapor.cat

Comparteix aquest post
    Tagged with →