festeSoci

QUINS AVANTATGES TÉ SER SOCI DE L’AMPA?

FESTES. Durant el curs, organitzem les festes de la Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi i Fi de Curs.

EXTRAESCOLARS. Podreu participar en les activitats extraescolars, l’acollida matinal o els casals d’estiu.

CASALS. Durant els mesos de juny i setembre, podreu gaudir del Casalet, per allargar l’horari de recollida fins les 16:30h o les 18h. En finalitzar el curs, hi ha disponible el Casal d’estiu.

CANGURATGES. Quan hi ha reunions informatives a l’escola, l’AMPA organitza servei de canguratge gratuït. Les famílies que no siguin sòcies de l’AMPA, han de pagar 5€ per infant per tal de gaudir del servei.

AMPA ACTIVA. Volem augmentar el nombre d’activitats obertes a les famílies, com ara xerrades d’àmbit educatiu, tallers per als pares i mares, sortides, cinema a la fresca, etc. També s’està duent a terme un curs de llengua de signes.

FOTOS PATGE. L’AMPA fa venir un Patge missatger, al qual els nens i nenes poden lliurar la seva carta per tal que la faci arribar als Reis. A més, els fem una foto i la imprimim gratuïtament per als socis de l’AMPA.

VIATGE 6è. L’AMPA dóna suport a les famílies de 5è i 6è en les activitats de recaptació de diners per al viatge de fi de curs, com la cessió de taules i la sala de l’AMPA per als berenars, gestió de permisos, organització de festes, etc.

APARCAMENT BICIS. Els socis de l’AMPA que ho desitgin poden fer ús de l’aparcament de bicis que tenim situat a l’hort. Només heu de demanar una clau.

APARCAMENT ESCLAT. Aquells que hagueu de venir a buscar els vostres fills en cotxe, sapigueu que l’AMPA té un conveni amb l’Esclat per tal que pugueu fer ús del seu aparcament en horari d’entrada i sortida escolar. Demaneu-nos una targeta d’accés.

COM COL·LABORAR AMB L’AMPA?

L’Ampa resta totalment oberta a la participació de les mares i pares dels alumnes:

  • Col·laborant en alguna de les comissions existents
  • Creant una nova comissió
  • Participant en les Juntes obertes i les Assemblees
  • Fent propostes

COM FER-SE SOCI DE L’AMPA?

  • Hi ha una quota anual per família. Si voleu fer-vos-en socis, cal que ompliu aquest formulari i abonar la quota anual.
  • La quota és de 45 €. Podeu fer el pagament mitjançant transferència bancària al número de compte següent amb el concepte “Quota AMPA [Cognoms, Nom alumne] [Curs]“:

Compte del l’AMPA :     IBAN: ES43 2100 4526 37 2200030644

 

La baixa de condició de soci de l’AMPA no comportarà en cap cas el retorn de la quota satisfeta.

Deja un comentario