Patates

Patates vermelles tallades i amb brots

Aquest any tindrem patates o, com a mínim, ho intentarem. La Comissió de l’Hort ha decidit atrevir-se amb el tubèrcul més popular i que més agrada als nens, la patata. Fins ara no s’havia plantat a l’hort de l’AMPA. Aquest és el primer cop que es fa.

La Comissió de l’Hort ha adquirit 5 quilograms de patates de sembra (tres de patata blanca i dos de vermella). Els de pell vermella s’han sembrat en la franja superior de l’hort. Prèviament s’han hagut de tallar per deixar entre dos i tres brots en cada tros. Les patates blanques se sembraran properament.

A més d’aquest tubèrcul, actualment a l’hort de l’AMPA hi ha plantats 20 plantes de tomàquets cor de bou, 20 plantes de pebrot italià, 20 plantes d’albergínia, 10 plantes de  carbassó i 10 plantes de carbassa. Els plançons de carbassa han estat cedides per una mare de l’escola que té un petit viver a casa seva.

Així mateix, una persona de la Comissió de l’Hort està fent planter i tan aviat com es pugui, els plançons es trasplantaran amb l’ajuda de les famílies que vulguin portar els seus fills a l’hort.

A més de les hortalisses que s’han plantat, la naturalesa ha decidit regalar-nos unes precioses flors que han aparegut espontàniament a l’hort.

Text i fotos: Josué Amoraga

Si vols col·laborar o fer alguna proposta envia’ns un correu electrònic a l’adreça horturba@ampaelvapor.cat

 

Flors de color fúcsia

Flors de color fúcsia

 

Flors blanques

Flors blanques

 

Rosella

Rosella

Comparteix aquest post
    Tagged with →