INFORMACIÓ ACTUALITZADA PER AL CURS 2019-2020.

L’equip de mares i pares voluntaris de la Comissió d’Extraescolars de l’AMPA us presentem les informacions relatives a les activitats extraescolars del curs 2019-20.

REUNIÓ INFORMATIVA D’EXTRAESCOLARS: dimarts 4 de juny de 2019 a les 16:45h, al gimnàs de l’escola. L’entrada serà per la reixa del menjador Si voleu fer ús del canguratge, inscriviu-vos-hi aquí.

 • Període d’inscripció: fins el 25 de setembre.
 • Dates per portar presencialment el rebut de pagament de l’AMPA i, si s’escau, les butlletes d’inscripció complementàries: fins el 25 de setembre, a la bústia de l’AMPA.
 • Inici de les activitats:
  • Cursets de natació: principis de setembre
  • Anglès: dilluns 30 de setembre
  • Altres activitats extraescolars: dimarts 1 d’octubre

INFORMACIONS PRÈVIES

 • Adjudicació de les places: Es donarà preferència als infants que hagin fet l’activitat el curs anterior. La resta de places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.
 • La comissió es reserva la facultat de suprimir o modificar activitats per necessitats d’organització.
 • Si l’activitat coincideix amb jornada de vaga, dia festiu o festa programada per l’escola, en cap cas es recuperarà l’activitat.
 • En cas que un infant dificulti el bon desenvolupament de l’activitat amb el seu comportament, l’especialista i/o la comissió donaran avís a la família. Si no s’aprecia un canvi de comportament, haurà de deixar l’activitat per garantir-ne el bon funcionament i per respecte tant als companys com a l’especialista. En el cas d’activitats de pagament anual no es retornarà l’import. En pagaments mensuals, es cobrarà el del mes en curs, encara que sigui el dia 1.
 •  Per poder realitzar activitats extraescolars s’ha de ser soci de l’AMPA i abonar la quota anual (45 € per família) al compte IBAN: ES43 2100 4526 37 2200030644 amb el concepte “Quota AMPA [Cognoms, Nom alumne] [Curs]”. Cal dur el resguard de pagament en les dates indicades més amunt. Ho podeu fer aquí.

ACTIVITATS

Aquí trobareu la informació sobre el Casal d’estiu. També hi ha disponible el Casalet Setembre de 2019, del 12 al 30 del mateix mes, de 16:30 a 18h, per a aquelles famílies que ho necessitin.

Full informatiu de les activitats, amb característiques, preus, etc. [Extraescolars 2019-20] [Info Extraescolars Vapor 2019-20]

Resum d’extraescolars per nivells:

INSCRIPCIONS - OBERTES FINS EL 25 DE SETEMBRE!

Per a fer la inscripció correctament, cal:

 1. Fer la inscripció de l’AMPA aquí. Fer el pagament.
 2. Omplir el formulari d’inscripció d’extraescolars corresponent: Infantil / Cicle Inicial / Cicle Mitjà / Cicle Superior
 3. Si us apunteu a extraescolars d’Eina, omplir aquest formulari.
 4. Si les activitats són d’altres entitats o empreses, descarregar i omplir a mà la butlleta d’inscripció complementària de més avall
 5. Portar presencialment el resguard de pagament de l’AMPA i les butlletes complementàries els dies 26 i 27 de juny de 16h a 19:30h

BUTLLETES D’INSCRIPCIÓ COMPLEMENTÀRIES

AUTORITZACIONS

En cas que vulgueu que els vostres fills marxin sols de les extraescolars, heu d’omplir aquesta autorització i fer-la arribar al monitor/a.

Si teniu algun dubte o voleu algun aclariment, us podeu dirigir a extraescolars@ampaelvapor.cat

 

AMPA El Vapor

L’equip de mares i pares voluntaris de la Junta de l’AMPA i de la Comissió d’Extraescolars
(edit)

Deja un comentario