Benvolgudes famílies,

Desitgem que estigueu passant un bon estiu.

La Comissió del Camí Escolar de l’AMPA hem pogut participar amb el Servei de Mobilitat de l’Ajuntament en el disseny d’unes millores en la configuració dels 4 semàfors que tenim al passeig Vint-i-Dos de Juliol, entre la nostra escola i la plaça de la Bicicleta.

Com sabeu, fins ara ens trobàvem que, quan premíem el botó dels semàfors, l’atzar feia que podíem esperar des de 6 segons fins a 59 segons. Aquesta frustració ha comportat que moltes persones no esperin el final del compte enrera, o directament deixin de prémer el botó i passin en vermell.

Ara, amb la nova configuració, quan premem el botó, el semàfor es posa verd per als vianants DE SEGUIDA (en realitat passen 5 segons, el temps de que posi àmbar i vermell per als vehicles). Ara bé, entre 2 premudes de botó, s’haurà d’esperar uns 30 segons, per facilitar una fluïdesa bàsica de la circulació de vehicles.

CANVI IMPORTANT: Ara ja no apareix el comptador de segons, ja que és incompatible amb la nova configuració. Però sí, que tindrem el símbol de la mà interminent, que quan premem el botó s’apaga, i ens indica que el semàfor es posarà verd en pocs segons.

Esperem que trobeu encertada aquesta nova configuració. Us agraïm ens feu arribar a camiescolar@ampaelvapor.cat els vostres comentaris.

Finalment, us demanem des de l’AMPA que totes i tots donem l’exemple als nostres fills i filles, i no passem en vermell, encara que no passi cap vehicle. L’objectiu comú de tots ha de ser que hi hagi el mínim risc possible i CAP atropellament a la nostra ciutat.

Salutacions,

La Comissió del Camí Escolar

Comparteix aquest post