Tomàquets

Els primers tomàquets ja estan plantats

A partir de l’1 d’abril torna a estar actiu l’hort de l’AMPA. L’Operació Tomàquet permetrà impulsar el projecte d’horta ecològica escolar al solar del carrer Torrent de Pere Parres. La idea bàsica és conrear hortalisses de forma natural i fer activitats adreçades a les famílies. El projecte està obert a la participació de tothom.

La Comissió de l’Hort ja ha engegat els treballs previs perquè tot estigui a punt el proper 1 d’abril. Una d’aquestes tasques ha consistit en adobar la terra per garantir un bon nivell de fertilitat del sòl. Per aquesta finalitat s’ha fet servir matèria orgànica natural al 100%.

Així mateix, s’han sembrat ja algunes plantes -com ara tomàquets, pebrots, albergínies i carbassons-, per tal que es puguin recollir abans que els alumnes de l’escola marxin de vacances a l’estiu.

La resta d’hortalisses es plantaran a partir de l’1 d’abril amb la col·laboració de qualsevol persona que es vulgui sumar al projecte, ja que és una iniciativa oberta a les famílies i a la resta de membres de la comunitat educativa de l’escola El Vapor.

La Comissió de l’Hort també donarà un cop de mà en el Projecte de Camí Escolar, una altra iniciativa de l’AMPA molt interessant.

Envia’ns un correu electrònic a l’adreça horturba@ampaelvapor.cat

  • Si vols fer d’hortolà
  • Si tens una idea que penses que podríem posar en marxa a l’hort
  • Si coneixes alguna persona major que tingui coneixements com camperol i vulgui oferir els seus consells i assessorament
  • Si et sobren flors a casa i vols que les plantem a l’hort.

 

Text i fotos: Josué Amoraga

Terra adobada

La terra de l’hort té ara un color més fosc, ja que s’ha adobat el sòl amb matèria orgànica 100% natural

Comparteix aquest post
    Tagged with →